POLITICĂ

Ministrul lui Flutur s-a făcut de râs chiar de Ziua Bucovinei. Ce gafă a făcut bâlbâitul Cadariu

Ministrul pus de Flutur în guvernul PSD-PNL-UDMR, Daniel Cadariu, s-a făcut de râs chiar de Ziua Bucovinei. Încercând să încropească un așa-zis discurs cu ocazia evenimentului, subalternul lui Flutur s-a încurcat în propriile bâlbe și a a inventat „județul Moldova”, relatează ȘtiriSuceava.net.

„În noua calitate de reprezentare, în fond, a județului Moldova (…) în Guvernul României, voi încerca în primul și în primul rând ca prin acțiunile pe care le voi desfășura la nivel central să promovez în continuare acest ținut.

Rămâne ca noi, eu în acest caz, să preluăm această muncă și acest efort și dacă se poate să-l ducem la nivel național, de așa manieră încât cel puțin în domeniul turismului, România să poată concura în perioada următoare măcar cu vecinii noștri de la sud, cu Bulgaria și de ce nu cu acele țări care sunt cu tradiții în turism și mă refer aici la Grecia, Italia, Spania”, a declarat Daniel Constantin Cadariu, ministrul pentru IMM şi Turism.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button