Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Românii îl umilesc pe Iohannis: Cu frații din PSD cred că aveți discuții foarte captivante pe tema corupției

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Internațională Anticorupție, postat pe Facebook, a stârnit o furtună de comentarii ironice la adresa președintelui. Sunt peste 5.000 de comentarii în care românii îi transmit sub diverse forme președintelui că nu mai are niciun fel de credibilitate după ce s-a aliat cu PSD și s-a dovedit la fel de corupt ca cei pe care îi denigra mai ieri.

„Corupția erodează societățile și încrederea în instituțîi, alimentează sărăcia, inegalitățile și, cel mai adesea, se manifestă prin deturnarea puterii publice și folosirea să în interes personal sau de grup. România are nevoie de legi clare, predictibile, drepte, de instituții funcționale, care să poată lucra la capacitate maximă. Blamul societății, neacordarea încrederii și a votului unor politicieni corupți, atitudinea civică față de orice abatere de la standardele de integritate sunt aspecte la fel de importante. Rămân ferm angajat în dezvoltarea parcursului democratic al țării noastre și sunt convins că putem clădi un viitor mai bun, atât timp cât ne sprijinim pe fundația solidă a valorilor europene, pe dreptate și toleranță zero față de corupție”, a scris Iohannis.

Mesajul lui Iohannis a fost urmat de mii de mesaje ironice. De altfel, cei mai mulți au reacționat cu emoticonul „haha” la postarea președintelui. Curtea de Apel Brașov a decis că familia Iohannis a obținut cu acte false o casă în centru Sibiului. Familia Iohannis trebuie să returneze imobilul și suma de 260.000 de euro. Până la această dată instituțiile abilitate nu au reușit să recupereze prejudiciul creat de Klaus Iohannis și soția sa Carmen Iohannis.

„Pampamam! Cu mâinile curate, tati! Doamneee, ce actor penibil! Ar trebui Rareș Bogdan, papagalache No1 să o zică pe aia cu ‘Nu trage domn Semaca! Sunt eu Lascarica’ și matale roboteste așa să bagi un ‘Un fleac, m-au ciuruit’ și ar fi parodia completă”, este mesajul postat de activistul Valeriu Nicolae.

„Mare dreptate aveți! Poate îl întrebați pe dl ministru Lucian Bode ce are de zis despre cazul de la Strehaia că nouă, muritorilor de rând, nu ne zice nimic pe subiect”, i-a scris președintelui și polițistul Marian Godină.

Alte comentarii reprezentative:

Cred că aveți niște discuțîi, pe tema corupției, foarte captivante cu frații din PSD.

Din păcate v-ați pierdut credibilitatea! Ceea ce are omul mai de preț este CUVÂNTUL! Mă tem că nu treziți decât zâmbete ironice cu afirmațîi de genul… Ați dezamăgit mult… cel mai mult!

Păi ce ați crezut când ați consimțit ruperea pnl? Mai lipsește Iordache și Nicolicea și puteți dormi liniștit! Mare dezamăgire! V-a luat-o Simion înainte… ce rușine!

Dude! am citit primele 100 de comentarii din 4000! nici măcar unul nu e pozitiv! ce ți-ai luat-ooooo….. mama mama!!!!! Nici ariel nu te mai spală!

Sunteți doar un mare ipocrit, herr president. Cine să va mai creadă? Ați lins unde ați scuipat și ați scuipat unde ați lins. Să va fie rușine!

Dumneavoastră dați lecțîi despre ”neacordarea încrederii și a votului unor politicieni corupți” după ce tocmai ați readus PSD la guvernare? Nu mai aveți căderea să dați lecții despre mai nimic. Poate doar despre sfaturi de călătorie.

Hei, băiețîi care i concepeti și publicați postările acestea, va rog să îi dați prinț de pe toate comentariile că să vadă care i atmosfera de Crăciun. Poate închide și pagină pentru că e inutilă. Mitoman

Nice try echipa de PR! N-aș vrea să fiu în locul vostru, să trebuiască să compun un mesaj anticorupție de #ziuainternationalaanticoruptie la câteva zile după ce șefu a girat un Guvern care pute a corupție

Este rușinos să vedem un astfel de comunicat de la omul care a forțat o coaliție cu partidul care a întreținut corupția la nivel înalt timp de 30 de ani, în loc să se ducă, să-și ia partidul de unde provine de gulerul de la cămașă și să-l „zgaltaie” puțîn. Aveți puțînă decentă… Măcar față de noi, cei care v-am votat de 2 ori că să vedem altceva și defapt ne-am ales cu aceeași mizerie.

Și tu ești șef peste corupție, nea Iohane! Mai lasă-ne cu postările pe facebook, că nu ai făcut nimic să schimbi situația. Ai plantat 3 puieți în păduri fictive și mai ai și tupeul să mai vorbești. Nu mai zic de camarilă Pnl pe care o conduci, acum și cu psd, că să ne fie și mai bine.

Asta este motivul pentru care i-ați adus din nou la guvernare pe cei corupți? Păcat, domnule președinte. Aveam mare încredere în dvs. V-am votat de două ori, am votat PNL timp de 30 de ani, iar la final, cineva a urinat pe votul meu, aducând din nou PSD-ul la guvernare

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button