Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Emilia Șercan: Pe lângă Florin Roman, în Guvern mai există cel puțin doi sau trei plagiatori

Florin Roman este suspectat de plagiat în lucrarea sa de master. Liberalul susține că acuzația care i se aduce este nefondată.

Emilia Șercan spune că dovezile împotriva ministrului Digitalizării sunt solide: ”Eu aș zice că e plagiat și că nu vorbim despre un presupus plagiat. Am văzut și eu documentele prezentate de colegii de la Libertatea și în mod categoric vorbim despre o lucrare de masterat, cel puțin de zece pagini dintr-o lucrare de masterat, care sunt plagiate. O lucrare de masterat poate să reprezinte până la urmă debutul unei cariere într-o zonă de cercetare, este pasul pe care poți să-l faci către doctorat și în nici un caz nu cred că putem să vorbim despre a minimaliza sau a duce în derizoriu o lucrare de tipul acesta. Până la urmă, e plagiat, din ce am constatat și eu”.

În opinia sa, ”ce constatăm în cazul domnului Roman este o încercare pe care am văzut-o la foarte mulți alți politicieni de a se legitima intelectual, chiar și profesional cu studii sau titluri academice pe care ei de fapt nu le dețin, cu competențe pe care ei nu le au”.

Emilia Șercan suspectează că în Guvern mai sunt doi sau trei plagiatori: ”În Guvernul României mai există cel puțin doi sau încă trei plagiatori, persoane care au plagiat în lucrări de doctorat, în lucrări științifice. Normal că dacă Florin Roman ar fi demis, dacă se va expune public, bineînțeles, în condițiile în care va și exista un acces la respectivele lucrări ale persoanelor la care eu mă gândesc acum, cu siguranță ar trebui și persoanele respective să plece din Guvern”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button