Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DIASPORA

Cum se răzbună PSD pe Diaspora: 16 mii de români au fost băgați în carantină

Odată cu introducerea noului formular, de mâine, cetăţenii care intră în România nu vor mai fi nevoiţi să completeze declaraţia epidemiologică, verificată în prezent la punctele de trecere a frontierei, procedură care prelungeşte timpii de aşteptare. Mai ales în vestul ţării, dinspre Ungaria, se aşteaptă ore în şir. În urmă cu puţin timp, datele din aplicaţia Poliţiei de Frontieră indicau până la şapte ore de aşteptare la punctele de trecere de la Nădlac, în judeţul Arad, ceea ce generează mari nemulţumiri din partea celor care vin în ţară.

Măsurile draconice au fost impuse la ordinul liderului PSD, Alexandru Rafila. Gurile rele spun că această carantinare a românilor din diaspora ar fi o răzbunare a social-democraților deoarece românii plecați din țară nu votează niciodată cu PSD.

La ordinul lui Rafila au fost băgați în carantină până acum 16 mii de români.

Oamenii critică organizarea, în ciuda suplimentării personalului şi a căilor de acces, dar şi restricţiile anti-COVID-19.

-: Eu nu sunt adeptul, nu mă vaccinez şi nici test nu fac pe banii mei. O să intru în carantină, pentru că stau cu familia mea.
-: Da, intrăm în carantină cu toţii. Din Germania.
-: Da, intrăm în carantină, ce să facem. Din Belgia.
-: Facem sărbătorile în carantină. Mai bine stăteam în Germania.
-: Tocmai din Belgia, vaccinat, mai bine făcea benzi pentru vaccinaţi şi benzi pentru nevaccinaţi, poate era altceva atunci, nu se mai stătea atâta la coadă.
-: De trei ore stăm aici în trafic.
Reporter: Cu copii?
-: Cu copii. Şi cu căţel. Asta este.
-: Să ne daţi banii pe benzină cât am stat aici la vamă. Patru ore.
-: Da, vaccinat.

Peste 25.000 de persoane au intrat, ieri, în ţară pe la punctul de trecere Nădlac II, mai bine de jumătate din totalul celor care au venit dinspre Ungaria. În la nivel naţional, aproximativ 120.000 de oameni au intrat în România ieri, cifră în creştere faţă de ziua anterioară.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button