POLITICĂ

Dan Tomozei: Umilința unui general fără onoare

Jurnalistul Dan Tomozei prezintă pe contul său de socializare un detaliu jenant din poza primirii premierului Nicolae Ciucă la Bruxelles. 

În postarea sa, intitulată ”Umilința unui general fără onoare”, Tomozei arată că pe holul unde a fost primit premierul României era de fapt toaleta, lucru evidențiat de însemnul de deasupra ușii respective.

”Prezent la Bruxelles ca să dea Raportul despre distrugerea României, marele general Ciucă a fost primit de președinta Comisiei_Europene la intrarea de la … toaletă!”, scrie Dan Tomozei pe contul său de Facebook.

El acuză faptul că Generalul Ciucă, ”plantat premier de forțele externe României, face de râs tot: țara, armata, onoarea, minimul respect …”.

Dorința lui Tomozei la sfârșit de an

”Totuși, sper să nu regăsesc România în totalitarism, în absurdul care se prefigurează tot mai puternic sub guvernarea Iohannis-PNL-PSD-UDMR, la cotitură așteptând cei fără de țară din USR!”, scrie jurnalistul. El arată că, trăind zi de zi în lipsa de normalitate, de echilibru, de liniște, este posibil ca mulți, tot mai mulți dintre cei din România să nu mai sesizeze alunecarea în prăpastie, în haos.

”Văzută din afară, România face transferul de la șmecherii de partid, la slugile globaliste, la trădătorii-vânzători de țară, care pupători la porțile la SUA, care la porțile UE! Guvernarea și prezența României în parteneriatele internaționale sunt tot mai puțin despre români, despre binele românilor și țării”, atrage el atenția.

El spune că s-a ajuns, din nou, ca românii să fie luați noaptea din case pentru acuzații inventate și ca jurnaliștii incomozi să fie luați noaptea din case, apoi să fie linșați de colegii de breaslă care au înțeles (!?) să se conformeze!

”Prăbușirea României în prăpastia noului totalitarism euro-atlantic”

”Se moare în case și spitale de frig și de foame, în timp ce zeci de miliarde de euro dispar, contribuind la prăbușirea României în prăpastia noului totalitarism euro-atlantic, băgat pe gâtul lumii în ambalaj democratic!”, mai scrie supărat Tomozei.

El arată că, asediați și sufocați de propaganda și cenzura democratică, în România nu se mai știe că în lume se trăiește și altfel, că se găsesc soluții pentru oameni sau, dimpotrivă, că se trăiește chiar mai haotic și mai degradant decât în România.

”Un exemplu care ar îngrozi până și pe euro-atlantiști este SUA! Autoproclamata “far al democrației” este, în realitate, principala sursă mondială pentru discriminare, rasism, conflicte, rapt economic, crime în masa și genocid, intern și internațional! Asta nu trebuie să aflați, pentru că România trebuie aliniată, de la președinte, până la nou născut, spălării pe creier”, își continuă Tomozei postarea.

El arată că, pe modelul impus de SUA, ori cu noi, ori împotriva noastră, din România se doresc extirpate: echilibrul, decența, credința, educația, respectul și … memoria!

”Odată nivelați, voluntar sau de frică, românii nu vor mai face diferența, vor confunda binele cu răul, prietenii cu dușmanii, așa cum le va dicta propaganda. Căci, da, în timp ce acuză isteric propaganda venită din Est, Occidentul este principalul manipulator, principalul propagandist, principalul vinovat pentru prăbușirea societății umane în degradare”, îi atenționează el pe români.De asta, spune jurnalistul, la anul, când vrea să revină acasă în condiții de normalitate, speră să nu regăsească România în totalitarism!”

În România există credință, există speranță, mai sunt oameni care trag alarma trezirii conștiințelor adormite, intrate în hipnotiza dezinteresului sau vânzării de sine. Pe toți aceștia, pe care am onoarea să îi cunosc departe fiind, îi port în suflet. Pentru ei mă rog să aibă putere, răbdare, credință să ducă lupta înainte, rezistând asediului și izolării, pentru că nimic nu este veșnic!”, își manifestă el speranța.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

comentarii

  1. Corect, asa este ,dictatura vine de la Bruxelles unde majoritatea reprezentanților noștri stau cu capul plecat.

    1. Nu numai că stau cu capul plecat ,dar sunt și împotriva României , vezi atitudinea lui Cioloș ,referitor la fonduri, securist sadea.

  2. Credeam ca oltenii asijderea MIHAI VITEAZU au cohones.DOAMNE ASTA E GENERAL ?Daca ingenuchea si ii popa mana credeam ca este cavaler,asa o sluga ca toti cei facuti la apelul strainilor

  3. Aștept o infirmare a situației mai mult decât jenante în care s-a aflat primul ministru al României. Dacă nu.,inseamma că totul a fost real și n-are decât sa se ducă dracului cu tot guvernul lui și cu sasul din capu’ statului care-l susține și care nu e mai breaz.
    Decât așa o democrație mai bine dictatură

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: