Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

România dă startul: Circul cu pandemia se va opri în toată lumea

România devine un exemplu pentru toată lumea, dar mai ales pentru Europa. Pandemia în acte nu este pandemie deoarece nu îndeplinește condițiile tehnice de a fi numită așa. Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, susţine că, o virulenţă mai scăzută a tulpinii Omicron, aşa cum rezultă din primele date ştiinţifice, ar putea însemna începutul sfârşitului pandemiei.

„Din datele ştiinţifice pe care le avem până acum, tulpina Omicron are transmisibilitate mult mai mare decât Delta, în schimb se pare că virulenţa este mult mai mică, ceea ce ar putea însemna începutul sfârşitului pandemiei. Acest fapt se va realiza prin fenomenul de inversare a dominanţei celor două tulpini, procesul fiind unul de durată, probabil de aproximativ un an. Tulpina Delta este în continuare dominantă în România şi Europa”, a declarat miercuri managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Florin Roşu.

Presa a primit peste 50 de milioane de euro pentru a manipula românii în pandemie și pentru a menține la putere triumviratul Iohannis/Cîțu/Ciolacu. La această sumă impresionantă cântă după cum i se dictează, sau mai bine zis, latră. Așa s-a ajuns, prin mesaje ghidate, la panicarea întregii lumi, în cazul de față a României.

Apoi, când nu era nici o persoană infectată, s-a blocat economia națională și toți românii au stat în casă la ordinele lui Marcel Vela și Raed Arafat. Așa au reușit să se mențină la putere, iar azi, la doi ani de la debutul pandemiei avem din nou la putere PSD și PNL cu susținerea totală a patriarhului de la Cotroceni.

Mulți români au avut până astăzi corinavirus. Majoritatea covârșitoare forme ușoare sau foarte ușoare, dar s-au înregistrat și multe decese din lipsă de medicație corespunzătoare și măsuri de relaxare aberante în plin val patru pandemic. În timp ce toată Europa se pregătea de periculoasa variantă Delta, Klaus Iohannis și marioneta sa Florin Cîțu, anunțau că au învins pandemia. Emil Boc ar trebui băgat la închisoare pentru evenimentele cu sute de mii de oameni la Cluj, acestea fiind principalul factor de propagare a coronavirusului. Nu mai vorbim de congresul maimuțelor liberale care nu au respectat nici un fel de regulă când în Capitală se înregistra o rată de infectare de peste patru la mie.

La aceste evenimente infamul Arafat nu a mai avut curaj să spună nimic, în schimb s-au umplut spitalele. Acești indivizi în frunte cu plăvanul de la Cotroceni trebuie anchetați pentru crime împotriva umanității, CRIME împotriva românilor.

România se află la coada clasamentului, deasupra micuțului stat Kosovo și a Vaticanului, unde rata de infectare este zero

Statistic: Incidence of coronavirus (COVID-19) cases in the past seven days in Europe as of December 21, 2021, by country (per 100,000 population) | Statista
Find more statistics at Statista

Minunatul vaccin, certificatul eliberator

În pandemie a apărut și un vaccin, apoi al doilea, apoi s-au bătut furnizorii între ei. Acum ne vaccinăm cu toții dar tot trebuie să stăm în case, magazinele au program scurt, se poartă mască și la sala de sport sau la orele de sport. Acum nu mai avem carnet roșu ca pe timpul bolșevicilor. E verde. Dictatura se instaurează treptat, pas cu pas.

Cu toate acestea cifrele se modifică negativ, de parcă nimic nu ar fi bine. Românii sunt ținuți în case contrar voinței lor, deși azi țara noastră înregistrează cea mai mică rată de infectare din Europa.

Întroducerea certificatului verde este un atac la libertatea poporului român. Libertatea mea se termină când începe a ta. De aproape doi ani Constituția României a fost abrogată iar țara este condusă dictatorial de CNSU, prin Raed Arafat și gașca de securiști apropiați sistemului, personaje ce nu au în mare parte nici un fel de pregătire medicală. Țara este condusă prin stare de alertă pentru că doar așa băieții deștepți pot fura banul public, iar cel mai bun exemplu sunt aceste teste de salivă livrate de firmele controlate de Nuțu Cămătaru și Cătălin Botezatu.

Românii ies in stradă, cu sutele de mii. Se iese în toată Europa și acesta va fi doar începutul. Toți românii sunt nemulțumiți, doar o mică parte stă cu frica. Mai nou vor să ne vaccineze obligatoriu. Oare până unde cred că se poate merge acești urmași ai celui de-al treilea Reich?

În România se pornește o revoluție mondială, dacă aici s-a prins lumea că este un circ, în curând se vor prinde prin toată lumea și va ieși o adevărată revoluție mondială.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

comentarii

  1. … fara lupta și sacrificiu… nimic nu se cîștiga… cinste, onoare, respect celor care au întors și salvat corabia… !?

  2. Este o adevărată bătaie de joc .Nu e nimic grav ,depinde de imunitatea fiecărui corp uman.Iar omicrom aceasta noua bacterie , cum spun ei ,este din mizeria pe care o avem pe lângă noi, mulți oameni au devenit nepăsători la mizeria din jurul lor .Să igienizam în jurul nostru ,acasă ,în curte pe strada ,la locul de muncă. Ex: Cum fac Japonezii nu Chinezii.Nu intră încălțat în casă după strada.

  3. Mulți dintre noi ne-am vaccinat pentru a putea muncii,ptr. că statul Italian are aceleași politici că și statul Român și ne-a fost îngrădit dreptul la muncă în Italia fără certificatul verde. Sper ca odată cu trecerea sărbătorilor de iarna și predarea preșidenției Uniunii Europene de către Italia, să intrăm în normalitate și să scăpăm de atâta minciună

  4. Absolut de acord cu acest articol, cu singura obiectiune mai ales la adresa pnl, dar si ciolacu si presedintele caselor si golfului care permit ca la conducerea acestei tari sa stea printre ei un condamnat penal si inchis in SUA. RUSINE sa le fie tuturor, mai ales dupa ce a fost difuzat de n ori la tv cazul acestui individ. 😡😡😡😡😡

  5. Populatia pare anesteziata de intepare, pare ca si-o doreste. Putini au ramas sa apere libertatile, dar poate ca cei putini vor reusi sa ii trezeasca pe cei adormiti in somnul cel de moarte.

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: