Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Matei Alexandru: Ce-am fost și ce-am ajuns… De la invitații la Curtea Regală la toaleta de pe hol

Spre rușinea mea am tratat cu neseriozitate vizita generalului Nicolae Ciucă la Bruxelles unde a fost trimis să primească noi ordine de la Înalta Poartă. În urmă cu puțin timp am văzut o postare a unui coleg de breaslă cu poza generalului Nicolae Ciucă și a doamnei comisar Ursula von der Leyen lângă o toaletă.

Nu e nimic nou sub soare. Astăzi, liderii din țările bananiere pândesc toaletele pentru a reuși să obțină o strângere de mână cu mai marii lumii. În această categorie a ajuns și România din cauza polticienilor trădători și a slugilor ce ling clanțele ambasadelor străine. La 32 de ani de la lovitura de stat sovietică organizată de Ion Iliescu, România a căzut pradă câinilor sălbatici din eșalonul doi al Partidului Comunist Român și a fiilor acestora.

Acești bandiți au devalizat țara și au alternat la putere spre disperarea poporului român ajuns la porțile străinătății. PSD/PNL/UDMR, fostul și actualul FSN, în siaj cu agenția de spionaj francez Uniunea Salvăm Rezerviștii, se află azi la putere, cam în aceeași formulă, dar cu alte personaje la butoane. Oare ce blestem a fost aruncat asupra poporului român de avem asemenea conducători cu apucături de slugă.

Nicolae Ciucă, un militar la formare, murdărește uniforma de general și pătează imaginea României în lume. Ciucă al nostru este agramat, atât în limba română cât și în engleză, personaj cu o carieră fulminantă ajuns peste noapte al doilea om în stat. A promis că nu va face politică dar azi e premier. Politicianul Ciucă a demonstrat că poate fi sluga perfectă pentru Klaus Iohannis, președintele statului eșuat.

Cei care l-au făcut doctor pe generalul la apelul bocancilor, Nicolae Ciucă, trag astăzi foloasele pentru investiția făcută în acest trădător de țară ce ocupă temporar Palatul Victoria. Pentru cei care nu știu, Ciucă era și pe front, și la Craiova, dar în același timp făcea și un doctorat la The U.S. Army War College.

Un astfel de doctorat se poate obține doar dacă plătești o taxă și bineînțeles doi ani prezență fizică la cursuri. La fel ca Elena Ceaușescu, Nicolae Ciucă este și el un doctor de renume internațional. Nu ar fi nici o mirare, așa ca un arc peste timp să aflăm că generalul se află în solda tovarășilor de la Washington.

Nu o să intru aici în date și documente pe care le posed despre acest impostor ajuns în fruntea statului român. Nicolae Ciucă a uitat în primul rând să asculte de povața părinților săi: „Nu e bine pentru el că a ajuns premier!”

Acei oameni simpli din Oltenia nu știu prin ce presiuni trec cei care pică în capcana serviciilor de spionaj, iar toată activitatea omului Nicolae Ciucă ne duce cu gândul la acest lucru. Contractele dubioase pentru armament oferite fratelui mai mare de către Nicolae Ciucă în perioada cât a fost premier interimar, și nu numai, ne arată că țara noastră are statut de colonie. Cum spunea Larry Watts: „Ferește-mă Doamne de prieteni!”

România este găurită informativ la cel mai înalt nivel de către serviciile de spionaj ale țărilor aliate, iar mai mulți politicieni de la vârful statului român, chiar miniștri, au dosar de colaborator cu Departamentului de Stat al SUA. Cum în perioada pactului de la Varșovia, Uniunea Sovietică și statele din CAER spionau la greu România așa se întâmplă acum cu noii prieteni. Acum aliații sunt SUA, Germania și Franța. Aici putem adăuga Ungaria, însă această enclavă din câmpia Panonică nu a avut niciodată statutul de partener extern pentru România.

România a intrat sub ocupație rusă din seara lui 22 decembrie 1989, apoi a trecut sub ocupație aliată. Vă mai aduceți aminte de tributul plătit de poporul român pentru aderarea la NATO și UE? Bechtel vă spune ceva?

Azi, acest impostor ce murdărește uniforma de general al Armatei Române, Nicolae Ciucă, a aranjat achiziția a 32 de rable F-16 din Norvegia. Aeronavele sunt vechi de peste 40 de ani, multe din ele nici nu se mai pot ridica de la sol. O mare parte din jumătatea de miliard pe care trebuie să o plătim noi românii va ajunge la cei care l-au făcut doctor pe Nicolae Ciucă.

Ca o morală, bunicul avea o vorbă: Ce-am fost și ce-am ajuns…

Cel mai puternic om din istoria acestei națiuni, Nicolae Ceaușescu, a fost invitat la Curtea Regală a Marii Britanii și plimbat cu caleașca regală, la braț cu regina Elisabeta a II-a. Această onoare o au dor cei mai puternici oameni ai lumi, iar Ceaușescu a fost unul dintre ei. A avut păcatele și crimele lui însă de mic copil mi s-a că a fost cel mai mare conducător al României din toate timpurile. La 32 de ani de la ocupația sovietică organizată de Gorbaciov și Iliescu constatăm că tot mai mulți români vorbesc despre fostul șef al statului român ca despre un personaj de legendă.

Când ne uităm azi la acest general al Armatei Române, Nicolae Ciucă, cum stă în poziția drepți în fața Ursulei von der Leyen lângă o toaletă, un wc odios într-un hol obscur(primire oficială), morala bunicului meu devine legendă.

PS. Aceste imagini le-ar vrea mulți șterse, inclusiv britanicii. Azi nu vor să mai recunoască că ei au făcut-o pe Elena Ceaușescu savantă de renume mondial. Le e rușine că au plecat capul în fața lui Nicolae Ceaușescu.

Sursa Criticii.ro

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button