POLITICĂ

Florin Zamfirescu: M-am păcălit când l-am votat pe Klaus Iohannis

Marele actor Florin Zamfirescu a povestit la Realitatea Plus, într-un amplu interviu acordat Ancăi Alexandrescu, cum a ajuns să-l voteze pe Klaus Iohannis în 2014, când a devenit pentru prima dată șef al statului. 

Zamfirescu a recunoscut că în acel moment și-a făcut o serie de calcule pragmatice, gândindu-se ce ar fi mai bine pentru țară.

„Pe mine m-a păcăli Iohannis. Între el și Ponta, eu am zis așa: este neamț, Uniunea Europeană e condusă de Germania, va înțelege și madam Merkel că noi avem stimă pentru nemți, așa am crezut. O să vadă lumea că noi nu suntem șovini. m-am mai gândit. (…) Și omul ăsta, în care ne-am pus toate speranțele, toată încrederea, mai ales că avem și un alt exemplu al unui neamț care ne-a condus, al lui Carol I, a ajuns acum un președinte care trădează și batjocorește țara pe care o conduce,” a declarat Florin Zamfirescu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

1 comentariu

  1. Ai imbatranit si nu mai poti gandi normal,Iohanis nu poate si nici un om nu poate face munca la toti,deci noi vrem(asa am invatat din regimul trecut ca presedintele face tot) sa fie ca inainte cand.toti erau obligati sa -si faca treaba iar Ceausescu sa spuna ca a facut.

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: