POLITICĂ

Nicușor Dan se laudă cu austeritatea de Sărbători. Atât s-a putut

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, le-a transmis bucureștenilor că și-ar fi dorit ca decorațiunile specifice Crăciunului să fie mai generoase, dar atât s-a putut. Edilul s-a lăudat și că a reușit să convingă sponsori să facă aceste amenajări, pentru că primăria a fost nevoită să folosească banii pentru spitale și termoficare.

„Fără să cheltuim banii primăriei, dar cu ajutorul unor parteneri comerciali, am vrut să transmitem mesaje de încredere și speranță bucureștenilor după un an complicat, în care pandemia nu ne-a slăbit, iar creșterile de prețuri au îngrijorat multă lume,” a scris Nicușor Dan. 

„Știu că mulți bucureșteni și-ar fi dorit să avem mai multe luminițe de sărbători, dar atunci când trebuie să alocăm sute de milioane pentru spitale, iar costurile cu termoficarea ajung atât de mari, pur și simplu nu ne permitem să dăm bani din bugetul PMB pentru instalații electrice în tot orașul,” a mai scris edilul, într-un mesaj postat pe Facebook. Nicușor Dan le-a mulțumit sponsorilor care „au suplinit” financiar eforturile Primăriei a a declarat că acest model se va extinde.

Comentează

Back to top button