ISTORIE

Interlopii din PDL: Udrea a fost plantată lângă Traian Băsescu pentru ca reţeaua de mafioţi să funcţioneze

Elena Udrea a fost plantată lângă Băsescu pentru ca mafia să funcţioneze în continuare. Declaraţia a fost făcută de Claudiu Săftoiu, fost consilier prezidenţial şi fost director al SIE.

România este gestionată de familii – cum se întâmplă în cazul Elena Udrea – Dorin Cocoş – care au pus mâna pe ceea ce înseamnă statul acesta şi reuşesc de ani de zile să fure. Săftoiu consideră că ravagiile acestor familii suspuse sunt extrem de mari.

„Este o reţea care ţine mafia de la guvern în braţe şi care, din ’90 încoace, sifonează bani din bugetul României în folosul propriei energii. Această reţea se pune ca o căpuşă pe alternanţele la putere şi rămâne unde găseşte persoane vulnerabile”, a mărturisit Săftoiu.

„Doamna Udrea a fost realmente plantată lângă Traian Băsescu tocmai pentru ca acea reţea să funcţioneze şi sub noua conducere a României, la acea vreme, una pe care noi, cei care am stat alături de Băsescu, o consideram democrată şi definitivă în ţara asta. Iar reţeaua asta funcţionează şi acum. Ravagiile acestei reţele sunt atât de mari încât puţin poate cuprinde o investigaţie de presă. Aici e vorba despre implicarea instituţiilor statului“, a adăugat Săftoiu.

Unul dintre palierele care fac obiectul acestei reţele ilegale, ce pare a conduce către cuplul Cocoş-Udrea, este plasarea de muncitori români în străinătate. Firme controlate indirect de oameni din aparatul de stat monopolizau piaţa firmelor de export a forţei de muncă în Spania şi inventau diverse obligativităţi referitoare la examinările medicale contra cost.

Comentează

Back to top button