Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Moscova. Redactorul-şef de la Sputnik a murit după ce a căzut de la etajul patru al unei clădiri

Conform oamenilor legii, Posvirnin se afla sub influenţa drogurilor la momentul morţii sale. Defunctul închiriase un apartament cu familia.

Yegor Prosvirnin, redactor-şef la Sputnik şi Pogrom, a murit în urma căderii de la fereastra situată la etajul al patrulea al unui imobil de pe bulevardul Tverskoy din centrul Moscovei, conform agenţiei ruse de ştiri TASS, care citează surse din cadrul organelor de anchetă. Jurnalistul era în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor la momentul incidentului, conform aceloraşi surse.

„Yegor Prosvirnin, în vârstă de 38 de ani, şi familia sa au închiriat un apartament la etajul al patrulea al unui imobil din centrul Moscovei. Potrivit datelor preliminare, la momentul incidentului se afla sub influenţa drogurilor”.
De asemenea, potrivit sursei citate, înainte de moartea sa, Yegor Prosvirnin s-a comportat inadecvat, fiind chemată şi o ambulanţă pentru el.
„Înainte de moartea sa, Yegor Prosvirnin s-a comportat inadecvat, conform datelor preliminare, fiind sub influenţa drogurilor şi a intoxicaţiei alcoolice. Potrivit sursei, după ce Prosvirnin s-a închis în camera lui, a aruncat pe jos lucruri şi a spart mobilă. Pentru a ajunge acolo, oamenii legii au fost nevoiţi să urce prin balconul alăturat.
Anterior, raportarea iniţială a incidentului raporta că un bărbat gol a murit după ce a căzut pe fereastra unei case de pe bulevardul Tverskoy. El s-a dovedit a fi redactorul-şef al ziarului Sputnik şi Pogrom, Yegor Prosvirnin. În mâinile bărbatului au fost găsite un recipient cu gaz şi un cuţit. Pentru a stabili circumstanţele morţii lui Prosvirnin, va fi efectuată o examinare medico-legală.
Prosvirnin a fost redactorul şef al revistelor Sputnik şi Pogrom, lansate în 2012. Scopul său era proclamarea Rusiei în stat naţional al poporului rus, precum şi trecerea la standardele şi principiile de bază europene – democraţia, egalitatea tuturor în faţa legii, separarea puterilor şi principiul „statul este pentru ruşii, nu ruşii pentru stat”.
În 2017, publicaţiile sale au fost incluse de Roskomnadzor în lista celor interzise şi blocate în Federaţia Rusă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button