POLITICĂ

Mirel Palada îl acuză voalat pe Marius Pieleanu că falsifică sondajele de opinie

Sociologul Mirel Palada îl acuză voalat pe Marius Pieleanu că ar falsifica sondajele de opinie în privința opțiunilor de vot. Marius Pieleanu este cunoscut ca un apropiat al Partdiului Social Democrat condus de Marcel Ciolacu. Ultimul sondaj al institutului Avangarde deținut de Marius Pieleanu, privind intenția de vot, arăta că PSD ar avea 40%. În ultimul sondaj publicat de Mirel Palada prin Sociopol PSD are doar 33%.

La alegerile trecute, companiile care fac sondaje au cotat AUR la 1%, 3%, maxim 5%, însă la vot s-a dovedit că partidul lui George Simion a înregistrat aproape 10 procente.

„Cel mai recent sondaj Sociopol, terminat săptămâna trecută, cu câteva zile înainte de Crăciun. Sondaj apărut în mass media zilele astea și care a stârnit deja niște patimi sănătoase, necesare, chiar deontologice aș putea spune. Ghinion. În cazul în care v-ați pierdut busola metodologică, nu uitați ce e mai important. PalaDA, PieleaNU. Plus minus trei, evident.”, a scris Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

Comentează

Back to top button