Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Volodimir Zelenski: Nici o armată de cealaltă parte a graniței nu ne înspăimântă

În mesajul său de Anul Nou, președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a exprimat credința în rezistența armatei țării pe fundalul masarii de trupe rusești la grnițele țării sale: „Nici o armată de cealaltă parte a graniței nu ne înspăimântă pentru că ne protejează o armată mare de partea noastră a graniței”, a spus Zelenski.

Remarcile sale vin în contextul tensiunilor crescânde dintre Rusia și Occident din cauza sporirii prezenței militare rusești la granița cu Ucraina și a garanțiilor de securitate cerute de Moscovei.

Autoritățile de la Kiev și-au exprimat îngrijorarea că Rusia ar putea invada Ucraina în următoarele săptămâni. Zelenski a spus că încheierea războiului dintre Kiev și formațiunile separatiste susținute de Rusia în anumite părți din estul Ucrainei rămâne „obiectivul principal” al guvernului său, promițând că „anul viitor va fi mai bun”.

Președintele ucrainean s-a declarat de asemenea încrezător că peninusla ucraineană Crimeea, anexată ilegal de Rusia în 2014, va reveni într-o zi sub controlul Kievului.

„Putem spune că am readus Crimeea pe agenda globală, astfel încât într-o zi o să putem spune că am înapoiat Crimeea Ucrainei”, a spus Zelenski.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button