POLITICĂ

George Damian: Anul a început cu o avalanșă de articole împotriva AUR

Istoricul George Damian a constatat că anul 2022 a început în forță: cu o „avalanșă de articole împotriva AUR”.

Ziaristul a mai constatat că toate aceste articole au ceva în comun.

Anul a început cu o avalanșă de articole împotriva AUR. Zici că sunt scrise după un punctaj venit dintr-o singură sursă, cu atribute obligatorii de inclus în text: fasciști, extremiști, anti-europeni, violenți, anti-vacciniști etc. Concluzia e aceeași: AUR reprezintă un pericol pentru România”, a notat George Damian.

Cel mai recent sondaj al Sociopol dă partidul AUR pe locul 2 în topul preferințelor electoratului, cu aproape 25% din intenția de vot.

El afirmă că toată lumea se ferește să admită că în spatele ascensiunii AUR stă „o clasă politică mitomană și cleptomană, care a blocat orice fel de ascensiune socială, structurată pe clanuri care și-au arondat feude economice și de administrație publică”.

„Explicațiile pentru ascensiunea AUR în sondaje: populismul, demagogia, folosirea rețelelor sociale, pandemia.
Și toți se feresc ca de Satana să spună că avem o clasă politică mitomană și cleptomană, care a blocat orice fel de ascensiune socială, structurată pe clanuri care și-au arondat feude economice și de administrație publică. Poate găsim aici cauzele ascensiunii AUR?

Într-un singur loc am văzut citat un băiat de la PSD care spune că AUR folosește același tip de acțiuni ca USR, USR-ul care făcea flash-mob-uri în Parlament.

Trei petunii subțirele/ Farmec dând regretelor/ Se întreabă între ele:/ Ce ne facem fetelor?”, a încheiat George Damian.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button