POLITICĂSĂNĂTATE

Raed Arafat: Certificatul verde nu va mai fi valabil fără doza a treia

Șeful DSU Raed Arafat susține că autoritățile se gândesc la o nouă decizie cu privire la certificatul verde. Românii vor fi nevoiți să se vaccineze cu a treia doză dacă mai vor certificatul verde și beneficiile oferite de acesta. Libertatea va putea fi câștigată doar cu doza a treia, susține Raed Arafat.

”Eu ce am vorbit se referea la nivel european și sunt mai multe țări care au luat o astfel de decizie în Austria, Israel și alte țări, dar ideea este că la un moment dat să se ia o decizie ca certificatul verde să expire. Acest certificat este posibil să fie prelungit numai dacă ai a treia doză.

Sunt țări care au anunțat că au luat aceste măsuri și nu mai poți intra fără a treia doza. Pe plan european sunt țări care solicită a treia doza să fie obligatorie pentru a se recunoaște certificatul verde, dar aceste decizii se pot lua unitar la nivel european, la nivelul Uniunii Europene.

Această decizie se ia pe bază științifică și avem studii clare care arată că oamenii cu doar 2 doze și pentru care a trecut ceva timp de la vaccinare au protecție foarte scăzută, mai ales în fața noilor variante.

Este posibil ca în cazul în care nu ai booster-ul să se considere că cele două doze au expirat. Sunt studii științifice efectuate în centre universitare și există argumente științifice în acest sens.

Dacă studiile arată că rămâi fără imunitate, atunci este posibil ca și la noi să se considere că două doze nu asigură suficientă imunitate”, a spus Raed Arafat.

comentarii

  1. De ce ântotdeauna te uiți ân ograda altuia nu știu care este corespomdentul ân ARABĂ că să poți ânțelege sensul probleme.. Fiecare stat â-și are particularitățile lui politica lui și însăși imunitatea este diferită, Un exemplu este clar că aceste țări au avut o alimentație predominant chimică pentru că doamnele de acolo nu gătesc au de ani și ani de zile aceste metode alimentare și se poate comoara cu un motor la care-i faci plinul cu benzină de proastă calitate și cu un ulei de slabă calitate viața acelui motor este depreciata așa este si corpul uman proteinele vitaminele saruriile minerale lipidele zaharuriile naturale au un inpact direct ân stimularea sistemului imunutar natural,Poate că arabii au alte idiologii oeicum inumane ori ai facut cursurile de zootehnie si medicina VETERINARĂ .Oricum poate ești conștient sau nu dar figura ta asimetrică antiumana cu o emanație interioară animalică fără nimic ce aparține laturii umane ai putea să te întrebi câți români ar vrea să te vadă și câți români ar vrea să t-io tragă oricum stai cu partea dorsală la bătaia celor puțini dar dar malefici și cu bani. Nici nu stim dacă ești bărbat sau ai facut operații de schimbara de sex pentru că prea mult ai stat dorsal la cei șmecheri și hoți care ne fură țara ai un comportament de ultima speță iar intelectual ești deficitar deoarece aceste ordine nu le treci prin filtrul minții ci doar reproduci mecanic ce vor alții deci copiezi de la alții nu ai cercetări personale investigații personale ești o nulitate nu numai științifică dar si humanoidă

  2. In Germania deja se vorbeste sa fie doza a 4-a obligatorie pt certificatul verde pentru ca doar asta este eficienta impotriva Omicron. Specialistii spun ca boosterul e eficient doar 3 luni. Se va ajunge la 4 vaccinari pe an. Bine, cumva trebuia redusa populatia batrana. Azilele nu mai aveau locuri. Pensiile erau un efort prea mare pt populatia activa. Asa ca au vaccinat batranii mai intai. Acum sunt locuri libere.

  3. Poți sa te stergi la cir cu certificatul si dozele deoarece acestea nu impiedică infectarea,transmiterea si chiar decesul!Astfel de teorii au fost lansate contra cost de medici chimisti cercetatori urmare a sprijinului financiar plătit de bigfarma care face miliarde grele pe seruri teste si mai nou pe doze cu preț exorbitant de 500-700 de dolari un trayament!

  4. Arafat este cel mai mare dobitoc din ograda medicilor. Nu va vaccinati! Stop vaccinarii si Certificatului Nazist! Asa numitele vaccinuri nu au niciun efect benefic ci au menirea de a imbolnavi populaţiile prin distrugerea imunitatii.

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: