SOCIAL

17 grade!!! Temperaturi de primăvară în sudul României; Cod Galben de intensificări ale vântului la munte

Vremea se schimbă radical în mai multe zone din țară. A fost emis cod galben de intensificări ale vântului, iar avertizarea este valabilă până miercuri după-amiaza în zone din 14 judeţe.

Astfel, potrivit prognozei meteorologie publicate de ANM, în intervalul 4 ianuarie, ora 20:00 – 5 ianuarie, ora 18:00, în Munţii Apuseni şi în Carpaţii Orientali, precum şi în zona joasă a judeţelor Alba, Suceava şi Neamţ, vântul va avea intensificări cu viteze de 70 – 80 km/h şi temporar de peste 90 km/h.

În același timp, meteorologii mai anunță și intensificări ale vântului, cu viteze în general de 50 – 55 km/h, care se vor semnala local în Maramureş, Transilvania, nordul Crişanei şi al Dobrogei.

În ceea ce privește judeţele vizate de atenţionarea Cod galben, este vorba despre: Suceava, Neamţ, Alba, respectiv parţial Maramureş, Botoşani, Mureş, Harghita, Covasna, Bacău, Vrancea, Buzău, Sălaj, Cluj şi Bihor.

Vremea se schimbă radical de joi. Prognoza meteo ANM

Amintim faptul că în ciuda vântului puternic, vremea va continua să se încălzează în toată țara. ANM anunță că de miercuri vom avea temperaturi maxime cuprinse între 8 şi 17 grade şi minime în general între 0 şi 7 grade. Totodată, prognoza meteo publicată de ANM mai arată că în vestul, nord-vestul şi parţial în centrul ţãrii, vor fi înnorãri şi va ploua, pe arii relativ extinse în Maramureş şi Crişana şi local în Banat şi Transilvania.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button