POLITICĂ

Arafat: Elevii și profesorii nu mai pot veni la școală cu măști textile

Elevii și profesorii vor putea purta la școală doar măști medicale de unică folosință, nu și măști textile, potrivit ultimei Hotărâri CNSU. Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că aceasta este singura schimbare care vizează școlile, în ultima Hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

„Măștile în școli vor fi doar medicale, chirurgicale, nu textile. Până acum au fost mixte, dar acum se schimbă asta”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat.

În ședința premergătoare hotărârii, care a avut loc luni în prezența premierului Nicolae Ciucă, s-a discutat și „oferirea de măști gratuite elevilor care au nevoie”. O decizie în privința asta nu a fost încă anunțată.

Amintim că, săptămâna aceasta, elevii de gimnaziu și de liceu s-au reîntors fizic la cursuri, iar săptămâna următoare revin elevii din învățământul primar și copiii de la grădiniță.

Surse politice afirmă că urmează o nouă afacere pe seama măștilor FFP2 ce vor deveni obligatorii, iar românii vor fi buni de plată.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button