DIASPORA

Un pesedist cu 8 clase, pus șef peste Diasporă

Voi ați auzit de Gheorghe-Florin Cârciu? Un fost ecologist, coafat în PSD-ist, care acum e noul secretar de stat la DRP. Oare știe ce-i prin diaspora în afară de plajele din Grecia? Am întrebat o sută de români care trăiesc în străinătate și niciunul nu a auzit de el… minunat!”, a scris pe Facebook jurnalistul Andi Rădiu de la Ziarul Românesc din Viena.

Gheorghe Cârciu (47 de ani) nu are studii, dar în schimb are „școala vieții”, spun surse avizate din PSD. Plecat în Franța pentru a munci în construcții, unde, potrivit acelorași surse, ar fi avut niscaiva probleme legale în domeniul fiscal, sătmăreanul s-a  întors în țară și a devenit om de afaceri. Afaceri tot în construcții.La alegerile locale care tocmai s-au încheiat, Gheorghe Cârciu a candidat ca independent la postul de primar al comunei Bixad, susținut de PSD. A pierdut însă în fața liberalului Ioan Tătar.

Cum orice șut în fund este un pas înainte, Gheorghe Cârciu a fost propus de primăriția din Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, șefa PSD Satu Mare, la funcția de președinte aș filialei PSD Bixad.

„Am auzit și eu că ar avea opt clase, dar nu știu să vă spun mai mult. A candidat ca independent la Primăria Bixad, dar susținut de PSD. Nu i-am văzut CV-ul. Știu doar că e un băiat destoinic, pe care te poți baza”, a declarat pentru Cetățeanul Radu Cristescu, în prezent deputat PSD.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button