SOCIAL

O companie din Otopeni a oferit prime de Crăciun doar angajaților vaccinați. „Nu văd unde este problema”

„Primele de Crăciun pot fi acordate doar persoanelor angajate care s-au vaccinat cu cel puțin o doza împotriva COVID-19”, este anunțul unei firme care are sediul în orașul Otopeni, obținut de site-ul R3Media. Contactați de Libertatea, reprezentanții companiei au spus că o astfel de decizie este „în acord cu direcția în care merge statul român”.

Afișul a fost lipit pe o ușă a companiei. Angajații erau informați că „există un buget pentru prime de Crăciun, care se pot acorda de către echipa de management, la discreția acesteia”. În același mesaj era  cine poate beneficia de primă: „pot fi acordate doar persoanelor angajate care s-au vaccinat cu cel putin o doza impotriva COVID-19 pana la data de 23/12/2021”. 

Afișul postat de compania Paragon | Foto: R3Media Contactați de Libertatea, un reprezentat al companiei a spus că nu poate să confirme sau să infirme decizia. Apoi a afirmat că „nu vede unde este problema” în a acorda prime doar celor vaccinați.  „Atâta timp cât Guvernul României și politicile de stat încurajează și există o campanie pro-vaccinare a statului român, există o loterie a vaccinării cu o persoană care câștigă pentru că s-a înscris și este vaccinat, atâta timp cât Primăria Sector 2 a oferit patru mici doar la cei vaccinați, atâta timp cât există un program de recompensare a celor care se duc să doneze sânge, nu văd unde este problema dacă o companie ar decide să acorde un beneficiu unei persoane care merge într-o direcție în care și statul român este de acord”, a declarat un reprezentant al companiei pentru Libertatea.

Cât privește campania de vaccinare, reprezentantul Paragon a subliniat că singura activitate a companiei s-a rezumat la „a ne încuraja unul pe altul”, iar angajații care nu s-au vaccinat nu au avut nimic de suferit. Compania din Otopeni este parte a grupului irlandez Paragon prezent în 70 de state la nivel global, dintre care 20 în Europa.

„Ajutăm la transformarea afacerilor clienților noștri, oferindu-le soluții bazate pe tehnologie care conduc la schimbare reală și oferă un avantaj competitiv”, este descrierea pe care Paragon o oferă activităților desfășurate.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button