JUSTITIE

Satu Mare: Două persoane reţinute pentru trafic de ecstasy

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea a două persoane din Satu Mare pentru trafic de droguri de risc, potrivit unui comunicat de presă. De asemenea, a fost o acţiune de prindere în flagrant, în prealabil, după ce au comercializat cantitatea de 100 comprimate ecstasy (MDMA), în schimbul sumei de 600 de euro.

„La data de 06.01.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a doi inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. La aceeaşi dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor, domiciliaţi în judeţul Satu Mare, după ce au comercializat cantitatea de 100 comprimate ecstasy (MDMA), în schimbul sumei de 600 de euro”, arată comunicatul de presă al DIICOT.

Conform sursei citate, în cursul zilei de vineri, inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

„Suportul de specialitate a fost asigurat de către Brigada Operaţiuni Speciale Oradea – Serviciul Flagrante. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, conchide sursa menţionată.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button