SĂNĂTATE

Vlad Voiculescu, prins în afacerea măștilor cu prețuri umflate

Fostul manager al spitalului de urgențe oftalmologice din București, dr. Monica Pop, face o dezvăluire cu iz de DNA, în direct la emisiunea Evz.play, într-un interviu acordat medicului moderator Lucian Duță, conform căreia ministerul Sănătății condus de Vlad Voiculescu a impus spitalelor din subordine achiziția de măști anti-Covid de un anumit tip și de la o anumită firmă, la prețuri mai mari decît ale pieței.

”Cînd era domnul (Vlad) Voiculescu ministru ni s-a impus să cumpărăm anumite măști care erau și foarte scumpe. Eu vorbesc de spitale, nu de persoane, adică trebuia să cumpărăm măști numai dintr-un anumit loc și numai de un anumit tip. Dar n-are nimeni curajul să vorbească despre lucrurile astea. Ni s-a impus.

Erau niște măști care costau mai mult…Și nu este nimeni să vorbească. Eu nu mai sunt director, sunt șef de secție acolo, și așa am spus foarte multe și spun în continuare tot ce consider că nu e corect. Dar este e foarte greu să ții piept unor lucruri de unul singur, pentru că sunt foarte puțini colegi care au curajul să vorbească, deși să știți un lucru că cei mai mulți sunt de acord cu ce am spus”, a mai punctat medicul. 

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

1 comentariu

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: