POLITICĂ

Claudiu Târziu: La TVR, partidul din care fac parte a fost ținta unui atac la comandă, de tip bolșevic, fără precedent în ultimii 32 de ani

Senatorul Claudiu Târziu, co-preşedintele AUR, afirmă că trebuie să înceteze „politizarea toxică a TVR”, partidul Alianța pentru Unirea Românilor fiind supus unui atac la comandă de tip bolșevic, fără precedent în ultimii 32 de ani.

„A sosit momentul ca politizarea toxică a TVR să înceteze, odată cu mandatele politrucilor impuși de coaliția majoritară PNL-PSD-UDMR la conducerea acestei importante instituții publice. Am cerut îndepărtarea din funcții a tuturor responsabililor editoriali ai postului public de televiziune după derapajul deosebit de grav din ediția de vineri, 7 ianuarie, a emisiunii „Tema Zilei”, în care AUR a fost ținta unui atac la comandă, de tip bolșevic, fără precedent în istoria mass-media publice a ultimilor 32 de ani.

Oare cînd va afla și coaliția PSD-PNL-UDMR că instituțiile publice care funcționează într-o democrație parlamentară nu pot fi folosite ca niște ghioage minerești împotriva opoziției?”, a scris liderul AUR pe pagina sa de Facebook.

Comentează

Back to top button