SOCIAL

Județul Mehedinți se află sub cod galben de ninsori viscolite

Meteorologii a emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în 14 județe din partea de vest a țării. Şi nordul județului Mehedinți se află sub cod galben de ninsori viscolite; nu sunt drumuri blocate, dar traficul se desfășoară în condiții de iarnă.

Ninge de aproape 24 de ore în mare parte a județului Mehedinți, iar în nord, pe alocuri, stratul de zăpadă depășește 10 cm. Pentru zona muntoasă, meteorologii au emis astăzi un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări de vânt, cuprinse între 55 și 65 de km pe oră. În special în zona de creastă, zăpada va fi viscolită. Pe Drumul Național 67D Târgu Jiu – Băile Herculane, în zona muntoasă și pe drumurile județene din nordul județului se circulă în condiții de iarnă, iar utilajele intervin cu materiale antiderapante și pentru înlăturarea zăpezii.

Polițiștii recomandă evitarea deplasărilor în zonele afectate de ninsoare fără a avea autoturismele echipate cu pneuri de iarnă și lanțuri antiderapante. Pe restul drumurilor naționale se circulă în condiții bune, carosabilul fiind umed, dar fără strat de zăpadă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button