Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OPINII

Neo-marxismul împarte societatea în asupritori și asupriți: CNN nu mai contează în America

Este națiunea americană condusă către neo-marxism?

Așa cred. Politicienii democrați și mass-media de stânga conduc țara noastră departe de rădăcinile sale istorice și spre neomarxism.

Ce este neomarxismul?

Neomarxismul este marxism evoluat.

Marx a susținut că societatea este compusă din două clase economice: opresorii, care dețin mijloacele de capital (burghezia) și clasa muncitoare asuprită (proletariatul). Adepții lui Marx au căutat să corecteze opresiunea prin revoluție violentă împotriva burgheziei pentru a pune mâna pe bogăția și mijloacele de producție.

Neo-marxismul împarte societatea în asupritori și asupriți

Neo-marxismul împarte societatea în asupritori și asupriți. Cu toate acestea, neo-marxiștii definesc clasa opresoare prin intersecții de identitate, nu doar clasa economică. Intersecțiile primare ale identității sunt rasa, sexul, sexualitatea, genul și religia. Cel mai rău asupritor în viziunea neo-marxistă este creștinul alb, bărbat, heterosexual și cisgen.

Oprimații sunt incitați de activiști prin nemulțumire să se unească și să se opună presupușilor lor asupritori prin rușine, anulare și violență. Neo-marxiştii îi încurajează pe cei asupriţi să se considere victime care nu vor atinge echitatea până când societatea nu va fi distrusă şi reconstruită.

Neo-marxiştii consecvenţi sunt anti-poliţişti, anti-nucleari, anti-creştini, anti-patriarhali, anti-Constituţie şi anticapitaliști. Sistemul, conform ideologiei lor, a fost construit pentru a menține opresorul la putere. Prin urmare, ei luptă împotriva ei pentru că menține domnia asupritorilor.

În prezent, neo-marxiștii folosesc în principal mijloace nonviolente, cum ar fi îndoctrinarea copiilor prin programe bazate pe CRT, cum ar fi Învățarea Emoțională Socială (SEL) și manipularea opiniei publice prin mass-media de stânga. În timp ce violența rămâne o armă în arsenalul lor, așa cum demonstrează revoltele din 2020(BLM SUA), mijloacele principale de război sunt ideologice, cum ar fi îndoctrinarea și propaganda.

–––

CNN partenerii Antena3 din România nu mai există ca televiziune în Statele Unite ale Americii. Propaganda grețoasă dusă până la paroxism a transformat postul într-un paria. Emisiunile FOXNEWS domină azi agenda publică în SUA. De aici și demonizarea realizatorului Tucker Carlson. Antena 3 este mai degrabă un post de televiziune suveranist însă nu ezită să lanseze atacuri la comandă cu binecuvântarea fraților mai mari de la Washington – CNN. În România singurul partid politic adept al teoriei neomarxismului este Uniunea Salvați România dar și foștii lor colegi liberali aderă în mare la această ideologie, respectiv celebra echipă câștigătoare din jurul lui Florin Cîțu.

–––

Una dintre narațiunile false transmise de politicienii democrați și mass-media de stânga este aceasta:

1. Donald Trump este regele rasiștilor, comparabil cu Adolf Hitler.

2. Oamenii legii sunt Gestapo-ul lui, care îi pun în aplicare directivele.

3. Republicanii, în special politicienii, sunt rasiști.

4. Indivizii cu tenul alb al pielii sunt suprematiști albi.

5. Trump aspiră să formeze o dictatură asupra Americii.

6. Biden și politicienii democrați sunt apărătorii curajoși ai democrației.

Un exemplu de propagandă media care exploatează această narațiune este incidentul din 2019 cu adolescentul romano-catolic Nick Sandmann.

Sandmann și colegii săi au călătorit la Washington pentru a protesta împotriva avortului. Mai mulți dintre ei și-au cumpărat pălării roșii MAGA și le-au purtat.

La locația de preluare a autobuzului, activiști nativi americani și negri au înconjurat grupul. Adolescenții au fost atacați cu insulte rasiale și pretenții vulgare despre descendența lor.

Mass-media a folosit videoclipuri editate, omițând hărțuirea activiștilor, pentru a invoca rasismul larg răspândit în America. În mod ironic, Sandmann a fost considerat rasist pe baza zâmbetului său stânjenitor în timp ce se confrunta cu activiști ostili. Această denaturare mediatică a dus la disciplină școlară, persecuție și amenințări cu moartea.

Propaganda mass-media de stânga care susținea rasismul larg răspândit în America l-a ajutat și pe Biden să obțină victoria electorală.

Mass-media de stânga (AP, CNN, MSNBC) continuă să denatureze evenimentele pentru a sprijini narațiunile de stânga. Un exemplu recent este afirmația conform căreia statele adoptă o legislație de vot opresivă și rasistă. Legislația recentă privind votul încearcă să abordeze deficiențele care au fost exploatate în alegerile din 2020, cum ar fi laxitatea în identificarea alegătorilor, recoltarea voturilor, campania electorală la urne și frauda alegătorilor prin corespondență. Legislația nu împiedică alegătorii legali de orice etnie să voteze, în ciuda afirmațiilor lui Joe Biden și ale politicienilor democrați.

Un alt exemplu este revolta din Capitoliul din 6 ianuarie. Urmăriți această narațiune care susține că rasismul iese din curtea cangură a politicienilor Pelosi și democrați.

Națiunea noastră este condusă către neo-marxism. Vă sugerez să vizionați videoclipuri YouTube intitulate „Ghidul politic incorect al jurnalismului” de la Capital Research Center (YouTube) pentru exemple de manipulare media. Un videoclip intitulat „Nick Sandmann Speaks Out On Viral Encounter With Nathan Phillips” de Today (Youtube) acoperă exploatarea politică nerușinată a lui Sandmann.

Robert Sparkman

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button