SOCIAL

Helmuth Duckadam, legenda fotbalului românesc: Trăim într-o dictatură medicală!

Helmuth Duckadam, supranumit „Eroul de la Sevilla” și primul goalkeeper din istorie care a apărat patru lovituri de la 11 metri, consecutiv, într-un meci, a vorbit despre cazul Novak Djokovici la Digi Sport. Duckadam ”a vorbit de funie în casa spânzuratului”, pentru că după cum bine știm, trustul Digi este un promotor al dictaturii medicale.

Fostul mare sportiv nu s-a ferit să spună cuvinte tari, vorbe pe care trustul Digi se ferește să le permită în cadrul emisiunilor sale.

Duckadam a spus că lumea trăiește într-o „dictatură medicală”, spre stresul evident al realizatorului Dan Filoti.

„Trăim într-o dictatură medicală. Eu nu am văzut așa ceva, trupe trăgeau cu gloanțe de cauciuc în mii de demonstranți”, a spus Duckadam, cu referire la protestele de acum ceva vreme din Olanda.

În ceea ce privește cazul Djokovici, care a câștigat în instanță dreptul de a rămâne în Australia, Duckadam a fost fără ocolișuri: „Dacă ministrul vrea să anuleze o hotărâre judecătorească înseamnă că nici medicală nu mai e, ci e dictatură”.

Fostul mare portar se referă la posibilitatea ca Djokovici să fie deportat din Australia, dacă Ministrul pentru Imigrări decide acest lucru, în ciuda hotărârii judecătorești.

O poziție asemănătoare a avut și fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu. Olteanul a spus că a înțeles reacția tatălui lui Djokovici, Srdjan, după ce a văzut prin ce a trecut numărul 1 mondial.

„Eu când am văzut că Djokovici acceptă ca el să fie judecat de cei de acolo m-am închinat. Eu credeam că n-are nicio șansă. Ce reacție a avut tatăl lui Djokovici? Păi dacă vezi ce i se întâmplă te aduce și la disperare”, a spus Ion Crăciunescu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

1 comentariu

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: