SOCIAL

VIDEO: Protest la ministerul Sănătății: Rafila să aducă antivirale în farmacii

La această oră are loc un protest la ministerul Sănătății condus de Alexandru Rafila(PSD). Circa 50 de oameni îi reproșează ministrului Rafila că nu a făcut nimic pentru oameni în contextul valului 5. Amintim că România este singura țară din UE unde nu există un protocol de tratament al formelor ușoare și medii. Lipsa antiviralelor și a tratamentelor pentru formele ușoare în farmacii este un alt punct în minus pentru actualul ministru al Sănătății Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila refuză dialogul cu cetățenii. Ministrul PSD se lamentează la discuții sterile despre certificatul verde la televiziunile sistemului. „Certificatul verde nu salvează vieți însă tratamentele o fac, asta ar trebui să înțeleagă domnul ministru Rafila”, spun protestatarii.

Doi protestatari au afișat un baner cu mesajul: „Rafila, Tătaru, Voiculescu, Cîțu, Orban, Mihăilă, Gheorghiță, Arafat – Același rău ALUAT”

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button