POLITICĂ

Disperați că se prăbușesc în sondaje, liberalii vor să fuzioneze cu „cadavrul politic” Tăriceanu (ALDE)

Liberalii încep negocieri cu ALDE pentru fuziunea dintre cele două formațiuni. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, care spune că PNL și-a asumat „rolul de partid integrator al dreptei”, chiar dacă în realitate aceștea se prăbușesc în sondaje.

„S-a stabilit în ședința BPN componența comisiei de negociere cu ALDE (partid fondat de „cadavrul politic” Călin Popescu Tăriceanu) în vederea fuziunii. Noi, PNL, am asumat de la bun început rolul de partid integrator al dreptei. Ăsta e și motivul pentru care începem demersuri de dialog, dialog politic, cu ALDE”, spune purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

Comisia de negociere va fi condusă de secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu.

„Comisia are în componență, alături de secretarul general, Dan Vîlceanu, pe Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu, Toma Petcu, Hubert Thuima și Gheorghe Falcă”, precizează Stroe.

Amintim că PNL se află în cădere liberă în sondaje după guvernarea catastrofală Orban, dar mai ales după formarea alianței PNL+PSD (Iohannis-Ciolacu) și învestirea Guvernului Ciucă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button