POLITICĂ

George Simion a protestat „acasă” la Iohannis: Ce acuzații îi aduce liderul AUR șefului statului

Imediat după manifestația din Capitală, liderul AUR, George Simion a plecat la Sibiu și a protestat în fața uneia dintre casele președintelui Klaus Iohannis. Liderul AUR l-a acuzat pe șefului statului că i-a instigat pe procurori împotriva AUR. ”Nu mai trimiteți procurorii să interzică AUR și să ne scoată în afara legii”, a spus Simion.
Asta după ce procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au deschis un dosar penal in rem pentru că Alianța pentru Unirea Românilor ar fi minimalizat importanța Holocaustului. 

„Am ajuns la Sibiu, la una dintre cele șase case ale primului turist al țării, Klaus Iohannis și de aici avem un apel pentru locatarul de la Cotroceni: nu mai trimiteți procurorii să interzică AUR, să ne scoată în afara legii!

Oamenii sunt alături de noi și în Sibiu, și în celelalte localități ale țării, așa că retrageți procurorii, retrageți frații Muraru. Pentru cele șase case pe care le-ai câștigat chipurile din meditații, o să plătești. Dar până atunci, te dăm jos. Jos, Iohannis! Jos, Iohannis! Jos, Iohannis!

Și acum ajungem la casa de pe care a luat chirie 300.000 de euro, deși nu-i aparținea. Nu a dat niciodată banii înapoi.

Omul ăsta ne conduce de șapte ani și vă întreb pe voi, români: să îl mai lăsăm să ne mai conducă încă trei ani de acum înainte? Nuuu! Omul ăsta care a furat Sibiul fură și România și trebuie îndepărtat de la Palatul Cotroceni. Jos Iohannis!!!”, a spus George Simion.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button