POLITICĂ

Iohannis are obiective, după ce a dormit 7 ani la Cotroceni: Intrarea în spațiul Schengen și ridicarea MCV

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, astăzi, în cadrul întâlnirii anuale cu șefii misiunilor diplomatice acreditați la București, că două dintre țintele clare ale României în UE pentru perioada următoare: intrarea în Spațiul Schengen și ridicarea MCV. Cum am mai explicat într-un material anterior MCV este o minciună grosolană a hoților aflați etern la guvernare deoarece nu mai poate avea efecte juridice împotriva României. Românii sunt tratați ca cetățeni de mâna a doua de către Uniunea Europeană dar nu putem avea mari pretenții cu un președinte care doarme de șapte ani la Cotroceni.

„Un Spațiu Schengen pe deplin integrat este esențial pentru consolidarea pieței interne. România contribuie deja și rămâne angajată să contrinuie în continuare la un Spațiu Schengen sigur și eficient. Este deosebit de importantă, din acest punct de vedere, finalizarea aderării României la acest spațiu. Finalizarea monitorizării România prin MCV, pe baza progreselor sistemului judiciar românesc este o altă prioritate majoră. Autoritățile române sunt pe deplin angajate în acest sens”, a declarat Iohannis, în discursul susținut cu acest prilej.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button