POLITICĂ

Liderul AUR, George Simion, a avut parte de o primire călduroasă în Valea Jiului: „Suntem cu voi. Gata cu PSD. Toată Valea Jiului e cu voi!”

Liderul AUR, George Simion, a avut parte de o primire călduroasă în Valea Jiului. Românii au oprit mașinile să îl salute pe George Simion și să îi spună câteva cuvinte despre situația dezastruoasă în care au ajuns datorită conducerii mediocre promovată de Klaus Iohannis la Palatul Victoria prin guvernele Orban, Cîțu și Ciucă.

„Suntem cu voi. Gata cu PSD. Toată Valea Jiului e cu voi!”, i-a transmis un român liderului AUR.

George Simion: „Să fiți alături de noi pentru că avem dușmani mulți. Numai uniți îi putem învinge!”

Realitatea din teren arată că simpatia românilor față de AUR este în creștere iar ultimul sondaj cu AUR la 23% dă fiori reci administrației Iohannis. Campania Jos Iohannis va ajunge în toate județele țării. În ultimele zile am observat că și lideri locali ai PNL sunt în asentiment cu George Simion și partidul Alianța pentru Unirea Românilor semnând pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Primarul din Zlanta Silviu Ponoran şi membru cu ștate vechi al PNL Alba a semnat pentru iniţiativa AUR de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis. Liberalul a explicat că nu a fost de acord cu candidatura şefului statului pentru un al doilea mandat. Liderul local liberal a ținut un discurs în centrul orașului alături de George Simion.

„Primarul PNL din Zlatna a semnat alături de colegii mei din AUR pentru demiterea lui Iohannis!!! Fără cuvinte!”, a comentat deputatul AUR Daniel Gheorghe Rusu pe contul său de Facebook. 

Comentează

Back to top button