SOCIAL

Zeci de mii de bucureşteni stau de zile bune fără căldură şi apă caldă

Sute de blocuri din Capitală au rămas în mijlocul iernii fără căldură şi apă caldă. Termoenergetica a publicat pe site-ul său o listă cu toate zonele şi blocurile afectate. Sunt aproximativ 600 de blocuri din cinci sectoare ale Capitalei fără agent termic, iar meteorologii avertizează că urmează cel puţin două zile de ger.

Avarii la reţeaua de termoficare apar permanent, însă odată cu răcirea bruscă a vremii din ce în ce mai multe zone din Capitală încep să aibă probleme cu agentul termic.

Temperaturile în Capitală scad noaptea sub zero grade, iar zeci de mii de bucureşteni au rămas de mai multe zile fără căldură sau apă caldă.

Cea mai afectată zonă a fost în sectorul 6, ca urmare a unor avarii apărute pe Strada Romancierilor, Bulevardul Timişoara şi Bulevardul Iuliu Maniu, însă au existat destule probleme şi în sectoarele 1, 2, 3 şi 5. 

Şi Spitalul Clinic Colentina a fost afectat de avariile la reţeaua de termoficare. Managerul unităţii spune că spitalul era pregătit pentru o astfel de situaţie.

„Avem apă caldă în toate corpurile de clădire, asigurată de boilere individuale. Căldura este asigurată de panouri radiante şi aparate de aer condiţionat pe perioada intervenţiei celor de la Termoenergetica. 

Intervenţia a fost anunţată şi s-au luat măsurile necesare”, a declarat managerul Spitalului Clinic Colentina, Victor Cauni.

Compania Municipală de Termoficare a anunţat că majoritatea lucrărilor la reţeaua de termoficare vor fi finalizate în cursul zilei de astăzi.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button