OPINII

Alex Căutiș: Dragii mei prieteni, de azi sunt un om mort

Fiecare secundă pe care o mai am de trăit este un plus din acest moment, un plus pe care nu-l doresc. Nu mai vreau sănătate, nu vreau bunăstare. Dragii mei prieteni, nu doar cei care aveți Facebook, ci și acei la care mesajul meu va ajunge deși nu au cont de Facebook, am avut ocazia să văd foarte mulți ticăloși români la lucru.

La cel mai înalt nivel, în cele mai sensibile instituții. Prin ticăloșie înțeleg și lașitatea unora din acele instituții. Dar mai ales am văzut ticăloșia unor oameni care trăiesc doar fizic în politică, care trăiesc cu plăcerea de a-și asupri semenii. Oameni fără suflet. Dragi români cinstiți de azi, aveți o singură șansă: considerați-vă morți. Nu mai puneți preț pe bunăstarea voastră, nu mai puneți preț pe sănătatea voastră, nu vă mai temeți de ticăloși.

Gândiți-vă că voi sunteți morți! Trăiți pentru sufletele voastre! Ce pot să facă nemernicii precum Felix Stroe, care conduce mafia în județul Constanța, unui mort? Nimic. Ce pot să facă nemernicii precum Hellvig, care conduce un sistem mafiot prin intermediul SRI? Nimic.

Ce pot să facă nemernicii precum Crin Bologa, care conduce prin intermediul DNA un sistem mafiot? Nimic. Lista poate continua cu un ministru care a încasat comisioane din creditele țării, cu un ministru care îndatorează România pentru câștigurile unor companii farmaceutice, cu un procuror general care închide ochii la foarte grave fapte etc. etc.

Pe toți acești români cu găuri în loc de suflet, care trăiesc doar ca să le supraviețuiască hoitul, hrănindu-se din suferința semenilor, nu-i pot învinge decât românii morți de vii. Morții au curajul lor. Morții au puterea lor. Fiindcă morții trăiesc în suflet.

Fiți morți fizicește în mintea voastră, scumpii mei prieteni, când vă confruntați cu acești ticăloși, doar așa le puteți supraviețui: sufletește. Zilele următoare voi lua o decizie în privința DNA din care veți înțelege mai mult. Voi vorbi, voi scrie, voi acționa cu acest gând: sunt un om mort. Fiecare secundă este un plus pe care nu-l doresc. Voi trăi exclusiv în iluziile mele, în speranța mea că țara poate fi dirijată de mulți oameni cu suflet, nu de cârnoteie mișcătoare.

de Alexandru Căutiș

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

comentarii

  1. E un moment de răscruce, o luptă pe viaţă şi pe moarte între mafioţi, titlu generic pentru toţi infractorii şi criminalii din orice instituţie, organizaţie, şi oamenii cu conştiinţă care vor dreptate, libertate, jusţiţie! Primii vor să-i nimicească, exploateze, racheteze, înrobească pe ceilalţi!
    Oameni buni, luptaţi cu toată voinţa şi curajul, uniţi-vã şi curăţaţi gunoaiele din România!

  2. Iti impartasesc momentul de furie si exasperare,nici eu nu concep sa vad asemenea oameni alesi de noi sa fie in afara legii .Ma alatur tie drag prieten trec in anonimat dar voi face tot ce pot pt tara mea.Daca ar fi dupa mine demult acesti oameni care tradeaza tata ata economic politic etc ias fi aruncat in ocnele de sare.Blestemati fie cei ce au depus juraminte de credinta acestei tari si nu au nici un pic de caracter onoare si patriotism Sant alaturi de tine ,sant un om mort

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: