POLITICĂ

Jigniri și circ în guvernul PSD/PNL: „Mai ești în funcție, mincinos penibil?”

Deputatul PSD Radu Cristescu a lansat un atac virulent la adresa ministrului PNL al Energiei, Virgil Popescu, după scandalul facturilor uriașe la energie, cerându-i demisia acestuia, cât și la adresa fostului premier, actual președinte al PNL, Florin Cîțu. Se pare că PSD a uitat că a împărțit ciolanul cu PNL sub oblăduirea președintelui turist Klaus Werner Iohannis și încearcă să arunce problema în barca liberalilor.

Cristescu postează pe pagina sa de facebook și un clip video în care apare ministrul Energiei spunând, în aprilie 2020, că prețurile la gaze vor scădea – iar acum realitatea este că s-au TRIPLAT. Același ministru al Energiei spunea, tot în 2020, că prețul la energie electrică va scădea iar realitatea, din nou, îl contrazice – prețul la energie electrică a crescut de 6 ori!

Parlamentarul social-democrat l-a atacat și pe actualul președinte PNL și fost premier, Florin Cîțu.”Florin Cîțu, despre facturile românilor: ”Nu se poate să nu plăteşti”.Ba se poate, infractorule, chiar tu ne-ai arătat cum se face.

  • Nu plătești, și dacă e nevoie, fugi din țară cu datoriile lăsate în urmă, nu-i așa?”, a scris Cristescu pe pagina sa de facebook.

Comentează

Back to top button