POLITICĂ

Răfuială în interiorul USR! Scandal monstru la Iași pentru sute de mii de euro

Un nou scandal  zguduie organizația USR Iași. Deputatul Filip Havârneanu a fost suspendat de pe grupurile interne de comunicare, de către Nicolae Tanasă, fratele actualului președinte USR Iași,  după ce a publicat o critică dură la adresa actualei conduceri a organizației județene.

Filip Havârneanu acuză BJ Iași că a ales să cheltuiască toți banii, aproape 200 de mii euro pe repede înainte, simțind că pierde controlul asupra organizației:

“Am tăcut din gură prea mult sperând că lucrurile se vor rezolva, dar când se ajunge prea departe nu se mai poate. Avem la Iași o situație demnă de un film SF legată de comunism. Cumpărăm mașini, scaune de mii de euro, renovăm o clădire unde avem chirie pe zeci de mii de euro și multe altele pentru că BJ Iași pierde controlul, așa că au ales să cheltuiască toți banii, aproape 200 de mii euro ca să nu lase nimic celor care vin din urmă”.

Acuzațiile grave aduse de Filip Havârneanu îl vizează și pe Nicolae Tanasă, fratele geamăn al actualului președinte USR Iași. Acesta, împreună cu Cosette Chichirău ar fi dat afară de pe grupurile interne pe toți cei care au adus critici la adresa lor:

“Fratele geamăn al președintelui BJ, fost vicepreședinte al filialei județene alături de doamna Cosette Chichirău, s-au apucat de dat afară toți oamenii care sunt împotriva lor pe grupuri.

Președintele BL, senatori, deputați, liderul CL Iași, membrii Biroului Local au fost toți suspendați d epe grupuri (împreună cu mulți alții)

Sper ca BN-ul să intervină pentru că ce se întâmplă la Iași nu e ok”.

Filip Havârneanu se mai plânge în mesajul său că abuzurile actualei conduceri a organizației județene  USR Iași au întrecut orice limită:

„Am fost de fiecare adeptul *să ne rezolvăm problemele acasă*, dar când vezi că sunt abuzuri peste abuzuri nu se mai poate.

BL Iași nu a avut aacces la cei care s-au înscris în partid câteva luni, se tăia accesul pe e-usr președintelui BL, nu se convoacă ședințe de BJ, când primarii sau aleșii locali cer fonduri de la BJ li se spune ă ceară parlamentarilor că ei au 10 mil euro pe lună și multe alte mizerii”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button