POLITICĂ

Alina Gorghiu a tocat 20 de mii de euro din banii românilor la Dubai

20.000 € este suma plătită de statul român pentru deplasarea în Dubai a Alinei Gorghiu și alți șase senatori de la diverse formațiuni politice cu excepția AUR. Într-o perioadă în care statul nu dă pe afară cu fondurile, iar românii tremură d frig în case de spaima facturilor cei șapte parlamentari de la PSD, PNL și UDMR  s-au distrat pe banii noștri de sărbători. Aceasta este clica mafiotă care conduce țara.

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă că „imaginea ipocriziei în politica mare” este „tristă”, reproşându-i liderului USR Dacian Cioloş că a „legitimat” AUR, „semnând împreună cu ei moţiunea de cenzură împotriva propriului guvern”.

Declarației secretarei premierului Cîțu vine în contextul vizitării Primăriei Timișoara de către George Simion. Cioloș a denigrat AUR pentru că l-au deranjat pe primarul turist Dominic Fritz.

Azi, dușmanul mafiei politice este partidul AUR condus de George Simion. De ce? Pentru că AUR nu fură banii românilor împreună cu ei. ,,Nu e de-al lor”, cum spune o vorbă.

În 2024 toate partidele sistemului se vor uni împotriva AUR.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button