POLITICĂ

Lăzăroiu: Iar ne cântă Marcel la acordeon. Zici că PSD e în opoziţie sau a fost plecat din ţară în ultimele luni

Analistul politic Sebastian Lăzăroiu a comentat ironic, pe pagina sa de socializare, reacţia publică a şefului PSD, Marcel Ciolacu, pe tema scandalului facturilor „explodate” la energie.

„Iar ne cântă Marcel la acordeon. În septembrie au venit cu legea consumatorului vulnerabil. Era clar că explozia preţului la energie îi va face pe toţi vulnerabili, nu doar pe cei mai săraci. Şi-au dat seama că n-o să meargă şi, prin octombrie, au venit cu plafonarea preţului la energie, de care ar fi beneficiat mai mulţi români. Naiba ştie ce au scris în legea aia că, uite, încep să vină facturile uriaşe. Ameţitul ăla de la Energie dă vina pe furnizori, dar mi-e teamă că nu e deloc aşa. Mi-e teamă că nu prea există soluţii realiste şi-atunci ies lăutarii la înaintare, cu Marcel în frunte, zici că PSD e în opoziţie sau a fost plecat din ţară în ultimele luni”, a declarat Sebastian Lăzăroiu.

Fostul consilier prezidenţial susţine că se bucură mult pentru liberali că au ales să guverneze „cu lăutarii” în vremuri de criză.

„Bine, nici ei nu sunt mai breji, dar pesediştii au vocea mai puternică şi acoperă mieunatul lui Cîţu. Pariez că şi bilanţul valului cinci al pandemiei îl vor deconta tot liberalii, deşi PSD are în curte Sănătatea. Între doi proşti ajunşi la guvernare, câştigă întotdeauna cel care ştie să cânte mai frumos. Stai să vezi când o începe Rafila să bată la ţambal, prin martie, aprilie. O să răsune ţara”, a afirmat Sebastian Lăzăroiu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button