ECONOMIE

Virgil Popescu pregătește pe ascuns vânzarea Hidroelectrica

Pentru că ne-a garantat că vom avea prețuri mai mici după liberalizare, Virgil Popescu cel mincinos ar trebui să se retragă de pe postul său de ministru.

Așa cum Rareș Bogdan știa că nu vor tăia pensiile speciale în primele 30 de zile de guvernare, tot așa Virgil Popescu și Klaus Iohannis știau prea bine că prețurile nu vor fi mai mici ci mai mari, foarte mari, de 4 ori mai mari.

Cum este să ai pensie de 1.500 de lei și factură la încălzire de 2.000 de lei?

Așa se întâmplă când piața nu este cu adevărat liberă ci una de monopol. În aceste cazuri statul intervine și reglementează prețurile la un nivel acceptabil, ca să nu se profite de poziția de monopol.

Statul român este principalul producător de energie electrică și acest lucru este unul bun.

Dar Virgil Popescu pregătește pe ascuns o nouă țeapă românilor, el și băieții deștepți din PNL. Deși pare mai degrabă prost decât combinator, o să vă mirați cât de bine știu acești oameni să disimuleze.

În loc să termine hidrocentralele aflate în execuție și-a propus Virgil să vindem și ce avem. ONG-urile USR au blocat toate investițiile românești ca să stăm cu mâna întinsă către Europa. Nu mai producem nimic ca să fim verzi, dar trăim în sărăcie.

O grupare infracțională face jocurile în energie și dorește să pună mâna pe producția statului român. Românii au muncit două generații pentru ca noi să avem energie ieftină. Acum vor să vândă o companie de miliarde de euro.

Hidroelectrica valorează aproape 50 de miliarde de euro. Nimeni din Europa nu are bunuri de o așa mare valoare și nici bani ca să o cumpere. Așa că vor listarea la bursă pentru a cumpăra ieftin ceea ce este scump.

Viziunea mafiei din energie este să ofere maxim un miliard de euro pe acest bun strategic și apoi să ne facă facturi scumpe căci oricum românii nu mai sunt apărați de politicieni. Practic nici nu vor da banii, după un an de facturare către români vor avea și de rambursat.

La vârful rețelei se află mafia internațională care dă mită puțină aici căci politicienii români sunt ieftini , se când pe zeci de mii de euro și sute de mii de euro.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

1 comentariu

  1. Transelectrica este pe bursă și merge foarte bine. Prea mulți proști își dau cu părerea. Succes domnule ministru. Sânt inginer electroenergetic autorizație ANRE IVA IVB.

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: