SOCIAL

Asasinul din Bolintin Vale, aroganță maximă după crima care a îngrozit România / Poliția, pregătită să înăbușe revolta oamenilor terorizați de interlopi

În timp ce oamenii sătui de faptele comise de infractorii din Bolintin Vale protestează pe străzi, iar Poliția și Jandarmeria îi păzesc pe criminali cu mitralierele, ca să nu pățească ceva, ucigașul vrea să fie cercetat în libertate.

Singurul individ arestat în cazul crimei de la Bolintin Vale – complicii lui sunt liberi, iar Poliția și Jandarmeria îi păzește cu glonț pe țeavă de furia oamenilor – și-a angajat avocat și a cerut să fie cercetat în stare de libertate. Magistrații de la Tribunalul Giurgiu i-au respins, însă, cererea, în cursul zilei de joi. „Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul …, împotriva încheierii … pronunţată de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Judecătoria Bolintin Vale în dosarul penal nr. … . În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul contestator la plata sumei de 300 lei cheltuieli judiciare către stat. Constată că inculpatul a fost asistat de apărător ales. Definitivă”, a fost decizia judecătorilor.

Anterior, Judecătoria Bolintin Vale hotărâse: „Admite propunerea de arestare preventivă a inculpatului …, formulate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale. În temeiul art. 226 alin. (2) C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului … pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 11.01.2022 până la data de 09.02.2022, inclusiv. În temeiul art. 230 C.pr.pen., se emite mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, pentru prezenți, respectiv de la comunicare, pentru absenți”.

Crima comisă în „haită”, pentru care doar un individ a fost arestat, i-a revoltat pe locuitorii din Bolintin Vale. Oamenii au ieșit pe străzi, scandând că vor dreptate și că s-au săturat ca autoritățile să tolereze infracțiunile comise de spoitorii cu aere de interlopi care îi terorizează de ani de zile. Dacă pentru cetățenii terorizați de infractori nu s-au dislocat niciodată trupe înarmate până în dinți pe străzile din Bolintin Vale, pentru a-i apăra pe infractori de furia cetățenilor au fost trimiși zeci de luptători de la trupele speciale ale Poliției și Jandarmeriei, care au făcut scut în jurul acestora și îi păzesc, cu mitralierele la vedere, pentru ca aceștia să nu fie linșați.

Comentează

Back to top button