POLITICĂ

Ion Cristoiu, după ce un polițist a SPULBERAT o fetiță: Crima a fost comisă pentru că el a abuzat de condiția lui de polițist

Gazetarul Ion Cristoiu a comentat modul în care Poliția Capitalei, condusă de Bogdan Berechet, a gestionat întreg cazul fetiței accidentate mortal de un agent de poliție. El susține că Berechet nu a răspuns la întrebările esențiale care macină societatea.

„În România acest moment nu a dat peste cap pe nimeni. E crimă. A binevoit domnul Berechet, șeful Poliție Capitalei, să țină o așa zisă conferință de presă. Spun o ‘așa zisă‘ pentru că  nu se auzea nimic și nu a răspuns la nicio întrebare practic. (…) O să o redau conferința pentru a vedea cum răspund demnitarii României într-un caz în care, teoretic, ar trebui să zguduie România. Nu a zguduit pe nimeni. (…).

Dacă românii ar avea puțină imaginație țara asta era dată peste cap: nu este un acccident de circulație, ci o crimă, comisă de un polițist. El nu era în timpul lui liber și mergea la mare. Nu! Crima a fost comisă pentru că el a abuzat de condiția lui de polțist”, a spus Cristoiu, în vlogul său.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button