POLITICĂ

Lider PNL vestește moartea partidului condus de Cîțu: Vom avea soarta PNȚCD

“Dacă mergem pe drumul pe care am plecat de un an de zile, s-ar putea să avem soarta PNȚCD-ului!” Declarația îi aparține liderului PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul a și explicat ce nu a dus partidul pe drumul cel bun: alegerea lui Florin Cîțu în cea mai importantă funcție din PNL și alianța cu social-democrații ca să rămână la guvernare.

„Politica de azi e de cumetrie”, a continuat Marcel Romanescu. „Ne punem președinți că ne plac ochii lor. Politica de azi e de cumetrie. PNL are o unică șansă. În 2022, să găsească o soluție să se rebranduiască. Dacă depășim decembrie 2022, suntem pierduți. Liderii PNL, oameni cu greutate, primari, președinți de Consilii Județene ar trebui să se pună la masă și să găsească o soluție. Dacă mergem pe drumul pe care am plecat de un an de zile, din păcate pentru noi, s-ar putea să avem soarta PNȚCD-ului. Știu că doare”, a declarat primarul Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

Edilul liberal a și explicat declarația sa și motivele pentru care crede că PNL nu este pe drumul cel bun:

„Foarte mulți din PNL nu-l mai văd pe Cîțu ca un lider. Pe de altă parte, am intrat într-o guvernare cu PSD. Uitați-vă ce miniștri au desemnat cei de la PSD. Foarte buni comunicatori: Dâncu, vagabond de bun comunicator, Firea, Marius Budăi”, a mai punctat Romanescu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

1 comentariu

  1. la asa conducatori asa de multe sucese in esece,partidul obtinea mai multe procente daca era condus de EBA.

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: