POLITICĂ

VIDEO: PMP a intrat în disoluție

A fost scandal la o acțiune organizată la sediul PMP, pe fondul rupturii care există în partid.

Președintele Cristian Diaconescu a fost întrebat de un membru PMP de ce a dispus înlăturarea afișelor de campanie cu Traian Băsescu din sediul partidului, încă din primele zile de mandat. Diaconescu a susținut că, de fapt, Băsescu ar fi trimis PMP să ridice afișele, replica acestuia stârnind alte contre între cei prezenți. Totul a fost transmis în direct pe pagina de Facebook PMP Live.

70% din șefii județeni PMP au decis, miercuri seară, convocarea unui Congres de urgență pentru schimbarea din funcție a președintelui formațiunii. Liderul partidului, Cristian Diaconescu, afirmă că ședința a fost nestatutară.

Europarlamentarul Eugen Tomac, liderul taberei care i se opune liderului PMP, Cristian Diaconescu, susține că acesta a fost în sediu la ședința în cadrul căreia s-a stabilit convocarea Congresului, dar nu a participat, iar apoi a acuzat public faptul că această ședință a fost ilegală. Tomac arată faptul că, inițial, Cristian Diaconescu a fost de acord cu o fuziune PMP-PNL, dar ulterior s-a răzgândit.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button