SOCIAL

Caraș Severin: Protest cu zeci de mașini pe drumul groazei Greoni – Vărădia – Vrani

Zeci de cărășeni au îndurat frigul pentru a se face auziți. Oamenii sunt sătui să își rupă mașinile de ani buni pe un drum județean care a fost asfaltat până acum doar cu promisiuni, notează Express de Banat.

Circa 40 de mașini s-au adunat duminică pe DJ 573 A Greoni – Vărădia – Vrani. Șoferii nu mai suportă să străbată drumul plin de gropi, pentru care există doar promisiuni de modernizare. „Protestul a fost unul spontan, spre bucuria mea ne-am adunat în jur de 40 de mașini, locuitori din satele afectate (Vărădia, Mercina, Vrani), am format o coloană din Mercina și am plecat spre Greoni”, ne-a declarat unul dintre protestatari. Întrunirea a fost fără incidente și a durat aproximativ o oră, astfel că echipajul de poliție aflat la fața locului nu a fost nevoit să ia măsuri, ne-au precizat reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Între timp, mici reparații au mai fost făcute pe acest drum al groazei, însă ele nu au rezolvat problema în esență, carosabilul revenind în scurt timp la starea inițială.

Comentează

Back to top button