ECONOMIEPOLITICĂ

Șeful ANRE – Nașul mafiei din Energie!

Scandalul facturilor la electricitate capată alte cote iar Nicolae Giugea aduce în discuție un lucru neștiut de români. Șeful Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) are un salariu de 57.000 lei iar cel care l-a pus în fruntea acestei instituții este Liviu Dragnea.

„Șeful ANRE – Nașul din Energie!
Este plătit cu 57.000 de lei pe lună și nu face nimic. Este singurul care nu a apărut și nu a spus nimic în scandalul facturilor la energia electrică.

Este vorba despre Dumitru Chiriță, omul de casă al lui Liviu Dragnea, pus în fruntea ANRE. De când este acolo, Chiriță nu a făcut nimic, nu a scos niciun cuvânt, nu a răspuns la nicio interpelare. Stă, tace și toacă banii noștri.

De ce a fost pus acolo? Tocmai pentru a nu face nimic și a permite băieților deștepți din energie să facă miliarde din umflarea facturilor. În momentul de față, ANRE coodonează o adevărată m@fie din Energie.

Dormiți liniștiți, ANRE veghează! Dar stingeți lumina!” a scris Nicolae Giugea pe pagina sa de facebook.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button