Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Victor Ciutacu: Nu am nici o mirare că i-au scos ăștia de la sertar doctoratul (cu) plagiat

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că dosarul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă era pregătit ”pentru folosință la nevoie”. Ciutacu arată că este emblematic faptul că ”rolul de vidanjor” i-a fost atribuit jurnalistei Emilia Șercan, pe care o cataloghează drept ”campioana servitelor în presă”.

”Părerea mea despre calitățile intelectuale ale premierului-general e publică. Deci nu am nici o mirare sau revelație că i-au scos ăștia de la sertar doctoratul (cu) plagiat, pregătit oricum pentru folosință la nevoie. Emblematic, însă, e că rolul de vidanjor al politicienilor impostori i-a fost atribuit Emiliei Șercan, campioana mondială a servitelor din presă, poreclite nedrept „investigații”, ea însăși datoare cu explicații publice privind lucrarea ei de licență grandios garnisită cu tăieturi din alții.

P.S. Ieri iese din tăcerea-i proverbială (și binefăcătoare marelui public) Bolojan și ne anunță că poate se sacrifică să ne fie premier sau, la nevoie, președinte. Azi apare marfa care ne arată că Ciucă nu e demn de funcția de premier; și, evident, nici protectorul său Iohannis de cea de președinte. Iar noi toți suntem proști și ne-am născut alaltăieri”, scrie Victor Ciutacu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button