POLITICĂ

Chirica, penalul de la Iași, le interzice românilor să serbeze UNIREA pe 24 ianuarie

Primarul penal al Iașiului, Mihai Chirica, le interzice românilor să serbeze unirea principatelor pe 24 ianuarie, în Piața Unirii. Mihai Chirica nu a ezitat să atace partidul AUR, care a anunțat că va organiza o manifestație de ziua Unirii. Amintim că anul trecut românii l-au huiduit pe Chirica pe 24 ianuarie și s-a ales și cu o cutie de iaurt pe față. Primarul spune că anul acesta Ziua Unirii va fi serbată în interiorul instituțiilor statului pentru a nu amesteca vaccinații cu nevaccinații.

„Este clar că din cauza creşterii numărului de cazuri nu vom mai face manifestare populară. Nu ne este frică de AUR. Nu vreau să pun pe nimeni în pericol şi să vedem zgâlţâindu-se vaccinişti şi antivaccinişti prin jurul statuii bietului Alexandru Ioan Cuza care se uită probabil din cer şi îl buşeşte râsul. Nu pot face o selecţie în piaţă între vaccinaţi şi nevaccinaţi, iar hora nu o putem face cu atâţia metri între oameni. Toate manifestările se vor organiza la interior, în diverse instituţii”, a declarat Mihai Chirica.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button