SOCIAL

Deputat italian: Mulți spum că Djokovici este periculos pentru tineri. Au dreptate: Nu bea, nu fumează, nu se duce la curve, e credincios

Deputatul italian Vittorio Sgarbi, un personaj cunoscut pentru pentru felul în care își susține punctul de vedere,  a comentat cazul devenit celebru al lui Novak Djokovici.

El a comentat acuzațiile conform cărora sârbul nu ar fi „un model bun” pentru tineri, deoarece nu s-a vaccinat. Așa a argumentat ministrul imigrației din Australia decizia de a-i anula viza primită de numărul 1 mondial.

Sgarbi a răspuns ironic: „Am citit foarte multe comentarii din partea foarte multor personaje care spun că Novak Djokovici este un exemplu negativ pentru tineri. Confirm.

Nu fumează, nu bea, nu se droghează, e vegan, nu merge la curve, nu face scandal, se antrenează de dimineață până seară, face fapte de caritate, e credincios și are grijă de familie.

M-aș bucura ca tinerii să stea departe de aceste personaj periculos pentru societate și să nu-l imite în nimic din ceea ce face”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button