OPINIIPOLITICĂ

Lucian Duță: Majoritatea doctoratelor plagiate sunt produsul școlilor girate de junta militară care sugrumă România

Plagiat în frig ,foame și prostie. Ne e frig,ne e foame și suntem cam proști. Dar avem pretenții să fim morali. Suntem pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește numărul celor care se pot lăuda că au studii universitare.

Și asta fără să ținem cont de calitatea acestor studii -oameni care au obținut diplome de la niște universități care practic nu contează!În schimb ne împăunăm cu niște diplome fără valoare. Cei mai agresivi sunt cei care sunt “acreditați” de sistemul securistic din România. Moțul de la kkt sunt cei cu “doctorate “ inventate prin pseudoșcolile sistemului juntei care ne sufocă de treizeci de ani. Da ,au nume pompoase -SNSPA, Academia de Informații , Colegiul Național de Apărare, etc.

Toate sunt interfețe ale aceluiași sistem corupt și trădător care i-au făcut pe mulți să renunțe și să plece. Ironia maximă este că în aceste condiții ne prefacem a fi oripilați că există plagiate ale unor teze de doctorat. Și majoritatea acestor doctorate sunt produsul școlilor girate de junta militară care sugrumă România, afirmă pe Facebook medicul Lucian Duță, fost șef al CNAS.

Ironia maximă este că o doamnă acuzată de plagiat ne spune că Prim Ministrul României a făcut același lucru în lucrarea sa de doctorat. Vaaaai, au sărit de cur în sus toate conservele Securității. Cioloș (ăla care o supraveghea pe Doina Cornea când era fugarită de comuniști ) cere demisia guvernului.

Același Cioloș care a absolvit un amărât de liceu agricol și care este trompeta Securității. Drulă a cărui familie are legături cu Securitatea. Năsui la fel. Ghinea care vrea bani europeni pentru “consultanță”. Nu-mi place ideea de a fi conduși de militari. Mai ales asumați. Dar urăsc să fiu condus de “civili” care de fapt sunt lacheii “patrioților” de la Securitate care vând, trădează și jefuiesc România. În fiecare zi…, mai spune Duță.

Comentează

Back to top button