Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

S-au activat UM-urile: Toți îl susțin pe plagiatorul Ciucă

Premierul xerox Nicolae Ciucă se ține cu dinții de scaun lăsând o dâră cu miros pestilențial în urma sa. Lipsă de caracter și onoare pentru un general la apelul bocancilor. Nu doar cu plagiatul poate fi șantajat Nicolae Ciucă ci și cu contractele oferite pe tavă americanilor încălcând toate legile țării. Prin ascensiunea sa dubioasă în carieră și multe altele. De la un biet soldat avem azi un general cu multe stele, mai nou deghizat în civil pentru a executa ordinele venite din afară. Cum era de așteptat, toți securiștii și UM-urile s-au activat în susținerea sa.

PSD se teme ca dracu de tămâie de preluarea conducerii Guvernului. Toate oalele se vor sparge în capul lui Marcel Ciolacu. PSD fură cot la cot cu PNL dar îl pune în față pe fratele mai mic și mai prost să tragă ponoasele. Mai jos avem comunicatul CCIR. Un adevărat recital grețos în susținerea celui cu gușă și obraz gros de la Palatul Victoria.Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) își exprimă sprijinul total pentru Nicolae Ciucă, în fața acuzațiilor de plagiat și arată că în actualul context economic, România are nevoie de stabilitate.

Constatăm, nu cu surprindere, că în această perioadă de profunde încercări, când coerența și stabilitatea ar trebui să fie cuvintele de ordine, sădirea discordiei, scandalul și stigmatizarea sunt profesiuni de credință pentru unii.

Chiar dacă nu facem politică, considerăm, și știm că și mediul de afaceri și antreprenorii pe care îi reprezentăm simt la fel, că, la timpurile grele pe care le traversăm, România are nevoie de stabilitate politică și guvernanță, dacă vrem să avem parte de redresare și reconstrucție economică.

Dacă vrem stabilitate și predictibilitate, atunci să-l judecăm pe premierul Ciucă pe baza acțiunilor și rezultatelor din postura de șef al Guvernului și nu pentru ce a făcut sau nu acum 19 ani.

Știm și o spunem răspicat că românii s-au săturat de dezvăluiri și detractori, și că tot ce aceștia așteaptă este o guvernare care să-și facă treaba și să fie lăsată să și-o facă.

Ne-am săturat de atacuri și scandaluri sterile, de instabilitate și destabilizatori.

Cu ce și cui ajută un nou scandal (de plagiat) acum când presiunile zilei de azi ne fac să nu știm ce va fi mâine – vrem cu toții ca Statul să facă și să dreagă, însă, în continuu, îi tragem frâna de mână.

Am stat destul pe loc, blocați în propria neputință și ipocrizie, vrem să mergem înainte. Cu scandaluri nu mergem.

Camera de Comerț și Industrie a României merge înainte cu Nicolae Ciucă, primul-ministru al Guvernului României !”, arată CCIR.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button