POLITICĂ

Ruperea coaliției// Ciolacu: Hai să îi curmăm suferința!

Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni, afirmă liderul PSD Marcel Ciolacu pe Facebook.

PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!, mai spune Ciolacu.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat miercuri că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în chestiunea certificatului verde „a jucat cu ochii la sondaje şi nu cu ochii la sănătatea românilor”.

Rareş Bogdan susţine că social-democraţii trebuie să înveţe să respecte PNL dacă vor să continue coaliţie, pentru că nu se poate ca cineva să fie şmecher şi cineva să plătească costurile guvernării.

Liberalul crede și că o reevaluarea a coaliţiei peste un an se impune, dacă nu se fac reformele promise.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button