POLITICĂ

Cristian Terheș: UE pregătește un document de îngrădire mai teribil decât certificatul verde

Europarlamentarul Cristian Terheș a dezvăluit, vineri, la Antena 3, că Uniunea Europeană pregătește un instrument prin care fiecare cetățean european va fi obligat să se identifice printr-un număr unic de identificare pentru a putea beneficia de anumite drepturi și servicii în UE.

„La nivel european se împinge în momentul de față un sistem similar cu cel din China cu creditul social. Chiar eu lucrez pe un astfel de dosar în Parlamentul European cu referire la eID (European Identification), unde fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții și cu numărul respectiv vei putea să faci anumite lucruri sau nu vei putea să faci anumite lucruri.

De exemplu, ți se va pune rație de emitere de dioxid de carbon, cu EID-ul respectiv vei putea să te loghezi online, în rețelele de socializare, în contul bancar. E halucinant”, a spus Cristian Terheș.

1 comentariu

  1. Dacă dumneavoastră lucrați la acest document, așa cum am văzut ca ați afirmat și la omemisiune tv, înseamnă ca sunteți de acord cu el. Nici nu mai știu ce sa cred despre felul in care afirmați ca luptați pentru drepturile și libertățile noastre, dar lucrați la un document de îngrădire a acestora.

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: